WINE TEMPLE
Ruokokuja 3
FI-21110 NAANTALI
y-tunnus 1971409-7

KIRSI HASSLER
+358 (0)400 928 524

kirsi(at)wine-temple.fi
 

SONJA IVANOFF
sonja(at)wine-temple.fi

 

© 2020 Wine Temple. Web design AdReactor

Rheinhessen

Weingut Seehof

Florian Fauthin (34) luotsaama 17,5 hehtaarin kokoinen tila Westhofenissa.
Tilan nimi "Seehof" on peräisin Rheinhessenin runsasvetisimmästä lähteestä nimeltä Seebach, jonka varrella Fauthin perhetila sijaitsee. Tila on ikivanha, mutta viiniä täällä tehdään "vasta" viidennessä sukupolvessa. Florianin isä on edelleen tiukasti mukana töissä sekä tarhoilla että kellarissa.
 

Tilalle kuuluu huipputarhoja Westhofenissa: Kirchspiel, Steingrube ja Morstein, joilla Florian viljelee pääasiallisesti valkoisia lajikkeita (Riesling, Weissburgunder, Grauburgunder, Scheurebe ja Silvaner). Spätburgunder kattaa noin 20 % tarha-alasta. Pieni anekdootti: Florian Fauth on kuuluisan Weingut Kellerin Julia Kellerin veli. Täten heillä on myös tarhaa samoilta huippupalstoilta kuin Kellereilläkin on Julian myötä.


Florian on noteerattu Saksassa todellisena Scheurebe-taiturina. Hän tekee Scheurebestä mielellään myös makeita versioita, sikäli kuin luonto ja tarhat sen hänelle tarjoavat. Näin ei suinkaan ole joka vuosi, mutta esim. vuonna 2015 kaikki tapahtui kuin itsestään.
Pääasiallinen tavoitteensa on valmistaa kuivia ruokaviinejä ja viiniensä jäännössokerimäärät ovat usein todella alhaiset.

Tilan kotisivut: http://www.weingut-seehof.de

Valikoima:

​2016 Westhofen Steingrube Riesling trocken

Hinta: 25,40 sis.alv

2016 Westhofen Kirchspiel Riesling trocken

Hinta: 21,00 sis.alv

 
2016 Westhofen Morstein Riesling trocken
-Alte Reben-

Hinta: 27,30 sis.alv